Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

AmpumarataJyväskylän seudun ja Laukaan riistanhoitoyhdistyksillä on kaksi liikkuvan maalin ampumiseen tarkoitettua ampumarataa ja yksi kymmenenpaikkainen 100m luodikko/kohdistusrata Leppäveden Rajamäen ampumaradalla. Radat ovat vuokrattu Keski-Suomen Ampujat ry:ltä (KSA ry).

Radan sijainnin kartalla voit tarkistaa tästä.

Rajamäen ampumaradan luodikko- ja hirviratojen järjestyssäännöt voit lukea tästä.

Ratavaraukset 2020 voit tarkistaa tästä.

Liikkuvan maalin ratojen käyttö on maksullista. Metsästysseuroilta käyttömaksu on 35€/kerta. Ratavarauksista vastaa: Harri Valkonen (Jyväskylän seudun rhy), sähköposti: jyvaskyla@rhy.riista.fi

Luodikkorata:

Luodikkoradan käyttö on maksullista. Kausikortti, joka oikeuttaa käyttämään luodikkorataa kalenterivuosi kerrallaan maksaa 20 euroa ja maksu suoritetaan Jyväskylän seudun rhy:n tilille (tilinumero FI59 5290 6440 011380). Maksettaessa tulee käyttää seuraavaa viitenumeroa: 1818. Kuitti maksusta on pidettävä radalla mukana. Luodikkoradan kausikorttiin ei kuulu puomin avainta.

Luodikkoradan kausikortin hinta on 20€.

Hirviradan kausikortti, kertalippu sekä osallis tuminen samana päivänä ampumakokeeseen ko.radalla oikeuttaa myös luodikkoradan käyttöön. Ilman maksun suoritusta ampuminen kaikilta osin kielletty!

Luodikkoradan käyttöä valvoo valvottuina iltoina hirvirataa valvova seura. Luvaton ampuminen on ehdottomasti kiellettyä myös luodikkoradalla!
Mikäli henkilöllä ei ole maksutositetta luodikkoradan kausikortista, hirviradan kertalippua ko. päiväyksellä, hirviradan kausikorttia tai ei ole ilmoittautunut radalla samana päivänä järjestettävään ampumakokeeseen ei hänellä ole oikeutta rataa käyttää!
Pyydettäessä on oltava esittää metsästyskortti, SAL lisenssi tai todistus reserviläisten ampumaturvasta.

Hirvirata:

Ratamestari luovuttaa hirviradan avaimen sekä porttiin käyvän avaimen kausikorttimaksun etukäteen Jyväskylän seudun rhy:n tilille maksaneelle henkilölle. Kausikortin hi nta on 50 €/ kalente rivuosi ja avainpantti on 30€. Aiemmin kausikortin lunastaneet henkilöt saavat laskun postissa alkukesästä ja kuitti maksusta toimii radalla kausikorttina, joka on oltava ehdottomasti mukana ammuttaessa ko. radalla.15.6. -31.7. välisenä aikana luodikko- ja hirviradoilla ampuminen on kielletty lukuunottamatta riistanhoi toyhdistysten järjestämiä Metsästyslain (ML) 21§:ssä säädettyä ampumakoetta. Näitä järjestetään heinäkuun aikana 4 kpl.
Rikkomuksista ilmoitetaan poliisille!
HUOMIO:
Korkein hallinto-oikeus on antanut päätöksen 12.2.2013 koskien Keski-Suomen Ampujat ry Rajamäen ampumaradan ympäristölupaa. Rajamäen ampumaradalla saa ampua normaalisti pistooli- ja pienoiskivääriradoilla. Kivääri- ja hirviradat ovat normaalisti käytössä, paitsi 15.6. -31.7 välisenä aikana jolloin vain neljänä erikseen anottavana päivänä. Haulikkoradat ovat suljettu kokonaan toistaiseksi.

Riistanhoitoyhdistysten hirvi- ja luodikkoradoilla saa ampua vain arkisin kello 12:00-20:00 välisenä aikana, lauantaisin kello 12 :00-18:00 ja sunnuntaisin kello 12: 00-16:00 välisenä aikana.
Juhlapyhinä ja niiden aattoina (loppiainen , pitkä perjantai, pääsiäislauantai, 1. ja 2. pääsiäispäivä, helatorstai, vappupäivä, helluntai, juhannusaatto, juhannuspäivä, pyhäinpäivä, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, joulupäivä, tapaninpäivä sekä uudenvuodenaatto ja uudenvuodenpäivä) ammuntaa, mukaan lukien kilpailut, ei saa harjoittaa.

Rikkomuksista ilmoitetaan viranomaisille!
Jyväskylän Seudun Riistanhoitoyhdistys, Ilmoniementie 61, 41630 Oravasaari, Puh. 040 5052274

  näytä normaaliversio » Ylös